Garantie

Bezoek onze WEBSHOP

 

1) Gelieve hier te klikken als de fabrikant zelf instaat voor de onmiddellijke omruiling van uw beschadigde goederen die vallen onder de “on site” garantieregeling. In dit geval, gelieve de goederen niet naar ETT op te sturen.
2) Als U beschadigde goederen wilt terug sturen dan moet U, na akkoordbevestiging van onderstaande stappen, naar het RMA formulier gaan. Defecte goederen die hier toekomen zonder vermelding van een door ons toegekend RMA nummer, worden geweigerd en op uw kosten teruggestuurd.
3) De goederen moeten goed verpakt worden. Gelieve enkel de beschadigde onderdelen terug te sturen zonder toebehoren noch volledige dozen. . Met uitzondering van SANSUN produkten; gelieve deze zo compleet mogelijk terug te sturen! Het CPU slot op een LGA moederbord moet voorzien zijn van een beschermende hoes om garantieservice te kunnen bekomen. Er wordt GEEN service gegeven bij het ontbreken van een beschermend hoesje. Teruggestuurde Topmedia goederen dienen ook zo compleet mogelijk te zijn.
4) Elk artikel dient te verwijzen naar ons factuurnummer. Gelieve de foutomschrijving zo compleet mogelijk te verwoorden. Zonder foutomschrijving kan er geen garantieservice gegeven worden.
5) Na aanvaarding van uw RMA aanvraag, ontvangt U een RMA nummer per émail of telefoon.
6) Gelieve dit RMA nummer duidelijk zichtbaar op de doos te vermelden.
7) De goederen dienen uiterlijk binnen de 10 dagen na ontvangst van het RMA nummer naar ons verstuurd te worden. De transportkosten zijn ten laste van de klant. Indien de teruggestuurde goederen niet beschadigd blijken te zijn, zal ETT aan U een handelingskost aanrekenen van 15 euro.
8) DOA’s (Dead on Arrivals) zullen door ETT gecontroleerd worden. Voor deze goederen moet er binnen de week na levering een RMA aanvraag ingediend worden. Dergelijke DOA goederen worden onmiddellijk na ontvangst ervan omgeruild indien ze voorradig zijn.
9) Herstelde, afgewerkte RMA goederen worden naar U terug gestuurd samen met uw volgende bestelling of zending.
10) Onze algemene verkoopsvoorwaarden blijven van toepassing.
11) ETT kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies of schade van toebehoren.

Uw contactpersoon: Selman Dedeli : +32 (0)9 321 33 54 of selman.dedeli@ett.be

 Ik heb bovenstaande voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord